Welkom Over ons On line bestellen Wat we doen In de kijker Contact
Welkom

0497 62 04 40

Open  maandag en woensdag van 18u30 tot 20u30 - of na afspraak

info@pcmedik.be | 0497 62 04 40

WAT WE DOEN

Verkoop nieuw materiaal

U vindt bij ons zeker uw gading: vaste computer, Mac, laptop, tablet of netbooks. Ook voor printers, schermen, toetsenborden, printer inktpatronen, kabels, game computers – kortom voor alle computer randapparatuur zit u bij ons goed. Wij leveren steeds de meest recentste producten aan correcte prijzen. Wij zoeken met u naar het toestel dat het best bij uw wensen past. Op uw vraag installeren wij uw nieuwe aankoop en voorzien we het van de nodige software zoals : antivirus, Microsoft Office pakket, Windows updates, e-mail, printer, …

Computers herstellen

De meest voorkomende problemen: trage computer • vreemde boodschappen op het scherm • traag draadloos netwerk of een slecht Wifi signaal • laptop scherm gebroken • problemen met e-mail • defecte harde schijf • problemen met drivers • printer wil niet printen • virus, malware en adware. PcMedik heeft jaren computer ervaring. Van een trage laptop, defecte desktop tot virussen verwijderen, u bent bij ons aan het juiste adres voor een snelle en professionele oplossing.

Wij herstellen ook computers die niet bij PcMedik werden aangekocht.

Refurbished

Refurbished is de term die gebruikt wordt voor producten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen met dezelfde werking als in nieuwstaat en met garantie. Ons refurbished aanbod varieert naargelang de beschikbaarheid van deze producten bij onze leverancier. Het gaat vooral om ipads, ipods en iphones. Deze toestellen zijn 30 tot 40 % beter koop.

Virussen verwijderen

Uw computer doet raar en uw homebanking start niet meer op? Of na het online-boeken van uw reis krijgt u vreemde berichten en wordt u opgebeld door een bedriegelijke Microsoft medewerker die u vraagt om paswoorden? Uw pc is geïnfecteerd met een virus, maar geen probleem, PcMedik lost het probleem op. Wij installeren een professioneel antivirus programma zodat uw pc virus vrij blijft.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud is van essentieel belang wanneer u de computer intensief gebruikt voor bijvoorbeeld studie of werk. Het onderhoud kan bestaan uit het installeren van de laatste updates van het besturingssysteem of stuurprogramma’s, het verwijderen van schadelijke bestanden tot het optimaliseren van instellingen, verwijderen van stof,...Door een periodiek jaarlijks onderhoud van uw computer voorkomt u tijdig ernstige problemen!